Формування лідерських компетентностей публічних службовців - Петканич, Наталія Михайлівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Формування лідерських компетентностей публічних службовців.
Keywords: лідерство; компетентність; лідерські компетентності