Журнал європейської економіки Том 13 (№ 4) - (:unkn) unknown (Економічна думка, 2014)
«Журнал європейської економіки» висвітлює актуальні теорії і концепції міжнародної економіки, дослідження особливостей економіки трансформаційних країн і феномену глобальної та європейської економічної інтеграції, визначення місця європейських країн у світовій економіці. «Журнал европейской экономики» освещает актуальные теории и концепции международной экономики, исследования особенностей экономики трансформационных стран и феномена глобальной и европейской экономической интеграции, определения европейских стран в мировой экономике. "Journal of the European economy" address topical theories and concepts of international economics, the study of specific economic transformation and the phenomenon of global and European economic integration, definition of European countries’ place in the global economy.
Журнал европейской экономики Том 13 (№ 4)
Journal of European economy Vol. 13 (№ 4)