Конкурентний аналіз в системі стратегічного управління підприємством - Сауляк, Ілля Вадимович (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Конкурентний аналіз в системі стратегічного управління підприємством.
Competitive analysis in the strategic management system of an enterprise