Інститут адвокатури України. Захисник у кримінальному процесі України: його права та обов’язки. Поняття безоплатної правової допомоги та випадки її надання у кримінальному провадженні - Ганущин, Ангеліна Василівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Інститут адвокатури України. Захисник у кримінальному процесі України: його права та обов’язки. Поняття безоплатної правової допомоги та випадки її надання у кримінальному провадженні