Інноваційні технології фінансового забезпечення закладу охорони здоров’я - Кондратюк, Наталія Миколаївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Інноваційні технології фінансового забезпечення закладу охорони здоров’я.