Фінансова безпека суб'єкта господарювання та шляхи її гарантування - Сорока, М. С. (My University, 2021)
Магістерська робота Фінансова безпека суб'єкта господарювання та шляхи її гарантування
Financial security of the business entity and ways to guarantee it