Основи психології та педагогіки вищої школи (пам’ятка для аспірантів) - Коваль, Оксана Євгеніївна (Економічна думка, 2013)
У навчально-методичному посібнику розкрито сучасні методичні прийоми і технології викладання економічних дисциплін у вищій школі, виокремлено низку особливостей інтерактивного навчання, які є важливими і цінними у формуванні навчальної мотивації студентів. Матеріали відображають основні новітні досягнення вітчизняної і зарубіжної педагогіки та економічної психології, які апробовані викладачами кафедри психологічних та педагогічних дисциплін ТНЕУ.