Сучасне обґрунтування та визначення ризику в автотранспортному страхуванні - Толстенко, Оксана; Tolstenko, Oksana (ТНЕУ, 2009)
Розглянуто економічну природу страхового ризику. Наведено фактори впливу на визначення ступеня ризику і розміру страхового тарифу в автотранспортному страхуванні. З’ясовано особливості та основні ознаки страхової оцінки ризику при страхуванні автомобільного транспорту. Economic nature of insurance risk is considered. The factors of inﬂuence on determination of risk degree and size of insurance tariff in motor transport insurance are resulted. Features and basic signs of insurance estimation of risk at insurance of motor transport are found out.
Modern determination of risk in motor transport insurance