Статистичний аналіз товарообігу підприємств гуртової торгівлі харчовими продуктами (на прикладі торгівлі м’ясними виробами) - Паночишин, Юрій Миколайович; Козловський, Андрій Володимирович (Наука молода, 2013)
Досліджено товарообіг підприємств гуртової торгівлі продуктами харчування на прикладі підприємства, яке займається торгівлею м'ясними виробами. Встановлено, що дані про обсяги щоденного збуту і дані про обсяги щоденного повернення продукції мають випадковий характер, а їх розподіл відповідає нормативному та експотенційному закону розподілу ймовірностей відповідно.