Деякі аспекти економічної безпеки України - Дзядикевич, Юрій Володимирович; Гевко, Роман Богданович; Шпортун, Тетяна Василівна (Луцьк, 2018)
Наведено деякі аспекти економічної безпеки України
Keywords: економічна безпека; тіньова економіка