Запровадження сучасних технологій оцінювання роботи персоналу закладу охорони здоров’я - Петріца, Назар Андрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Запровадження сучасних технологій оцінювання роботи персоналу закладу охорони здоров’я.