Обгрунтування тактики конкурентної поведінки компанії - Тивонюк, Яна Олексіївна (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
У магістерській роботі досліджено конкурентне середовище Приватного акціонерного товариства «Добра вода».
The foundations of tactics of competitive conduct of a company
Keywords: конкуренція; конкурентне середовище; ПрАТ