Облік, аналіз та аудит основних засобів: методика й організація - Ольчевська, Ірина Олександрівна (My University, 2013)
У магістерській роботі розглянуто питання обліку, аналізу та аудиту основних засобів, їх методику й організацію
Keywords: облік; аудит; аналіз; основні засоби