Цифрова трансформація фінансово-господарської системи - Задорожний, Марко Ернестович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Цифрова трансформація фінансово-господарської системи.
Keywords: цифрова трансформація; фінансово-господарська система; діджиталізація