Формування продуктивності пшениці озимої за умов екологізації адаптивної системи заходів регулювання чисельності бур’янів - Ониськів, Назарій Богданович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
В дипломні роботі встановлено вплив прийомів біологізації землеробства на забур'яненість посівів сільськогосподарських культур, розроблено та перевірено в стаціонарних умовах природоохоронну технологію боротьби з бур'янистою рослинністю. Доведено можливість боротьби з бур'янистою рослинністю шляхом добору оптимального для сільськогосподарських культур основного обробітку ґрунту та системи добрив.
Keywords: бур'ян; боротьба з бур'янами; ґрунт