Облік, аналіз та контроль розрахунків з оплати праці - Стефанишина, Юлія Володимирівна (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Облік, аналіз та контроль розрахунків з оплати праці.
Accounting, analysis and control of labour remuneration payments