Навчальне завдання як педагогічний засіб досягнення особистісних результатів навчання взакладі вищої освіти - Дебера, Микола Юрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Навчальне завдання як педагогічний засіб досягнення особистісних результатів навчання взакладі вищої освіти.
Educational task as a pedagogical means of achieving personal learning results in a higher education institution
Keywords: завдання; навчальне завдання; педагогічне завдання; результати навчання; ЗВО