Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття - Букетов, Андрій Вікторович; Buketov, Andrii Viktorovych; Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych; Пастух, Олег Анатолійович; Pastukh, Oleh Anatoliiovych; Ляшук, Олег Леонтійович; Liashuk, Oleh Leontiiovych (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Пат. 35187 U Україна, МПК (2006) C09D 4/00. Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття / А. В. Букетов, П. Д. Стухляк, І. Г. Добротвор, О. А. Пастух, О. Л. Ляшук (Україна); заявник та патентовласник Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u200802604; зяавл. 28.02.2008; опубл. 10.09.2008, бюл. № 17.
Process for the preparation of modified epoxy composite coating
Keywords: композитні покриття; composite coatings; епоксикомпозитне покриття; epoxy composite coating