Міжнародні злочини та індивідуальна кримінальна відповідальність за міжнародним правом - Гулик, Катерина Михайлівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Курсова робота Міжнародні злочини та індивідуальна кримінальна відповідальність за міжнародним правом