Економетрика - Руська, Руслана Василівна (Тайп, 2012)
У навчальному посібнику розглянуто основні завдання економетричних досліджень і методи їх розв'язання, визначається місце та значення дисципліни "Економетрика", її зв'язок з іншими дисциплінами. Розглянуто основні принципи побудови економетричних моделей, оцінювання невідомих параметрів, перевірки моделей та аналізу отриманих результатів.
Econometrics
Keywords: економетрика; econometrics; детермінація; determination; гетероскедастичність; heteroscedasticity; автокореляція; autocorrelation