Управління диверсифікацією в контексті реалізації інвестиційно-інноваційної стратегії розвитку підприємств - Язлюк, Борис Олегович; Yazlyuk, Borys Olehovych (Тернопільський державний національний університет ім. Івана Пулюя, 2010)
Обґрунтовано сутність управління та особливості використання диверсифікації при формуванні інвестиційно-інноваційних проектів. Визначено принципи залучення інвестицій в інновації. The essence of management and features of diversification in the formation of investment and innovation projects. The are define the principles of investment in innovation.
Keywords: управління диверсифікацією; оцінка; інвестиційно-інноваційні проекти; ефективність; стратегія розвитку