ПОКАЗНИКИ ОЦІНКИ ТА АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ - Балазюк, Оксана Юріївна (Економічний аналіз, 2007)
Розглянуто сутність поняття ефективності виробництва та критерії її оцінювання. Визначено загальні вимоги, яких необхідно дотримуватись формуючи систему показників оцінки та аналізу ефективності виробництва
Keywords: ефективність виробництва, критерій ефективності, ресурси підприємства, результати діяльності