Корпоративна етика в закладі охорони здоров'я - Якименко, Галина Володимирівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаціна робота Корпоративна етика в закладі охорони здоров'я.
Corporate ethics in a healthcare institution