Формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я територіальної громади - Анохіна, Світлана Любомирівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я територіальної громади.