Доходи Державного бюджету України: проблеми планування та виконання - Бубнюк, Ірина Андріївна (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Доходи Державного бюджету України: проблеми планування та виконання.