Механізм координації діяльності структурних підрозділів органу публічного управління - Руденький, Володимир Михайлович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Механізм координації діяльності структурних підрозділів органу публічного управління.
Keywords: орган публічного управління; стркутурні підрозділи