Формування та реалізація бізнес-плану підприємства в сучасних умовах - Бахуринська, Інна Олександрівна (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Проведена розробка практичних рекомендацій, спрямованих на формування та реалізацію бізнес-плану підприємства для виходу на зарубіжні ринки.
Formulation and implementation of enterprise business plan in modern conditions
Keywords: бізнес-план підприємства; бізнес-планування; молочна промисловіть; молочні фермерські господарства; Єврономер