Особливості міжнародної торгівлі туристичними послугами в умовах глобалізації - Піскунова, Мар’яна Андріївна; Piskunova, M.A. (My University, 2012)
Висвітлення особливостей міжнародної торгівлі туристичними послугами, її місце на світовому ринку та темпи розвитку у галузі туризму.
Keywords: міжнародна торгівля; туристичні послуги; глобалізація