Організація матеріально-технічного забезпечення закладу охорони здоров'я - Кучма, Володимир Богданович (My University, 2020)
Організація матеріально-технічного забезпечення закладу охорони здоров'я.
Keywords: Організація матеріально-технічного забезпечення закладу охорони здоров'я.