Особливості обліку виробничих запасів - Саченко, Світлана Іванівна; Шевчук, Ірина Антонівна (Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання: міжна-родна науково-практична конферен-ція студентів та молодих учених. Частина 2, Донецьк, 2009. – Донецьк : ДонНУ, 2009. – С. 246-248., 2009)
Розглянуто основні особливості обліку виробничих запасів
Keywords: виробничі запаси,собівартість,нормативні витрати