Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція з бренд-стратегій для fachion-сектору) і його маркетингове обґрунтування - Мацко, Марія (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Міждисциплінарна курсова робота Проєкт рішення із відкриття нового виду бізнесу (агенція з бренд-стратегій для fachion-сектору) і його маркетингове обґрунтування.