Доларизація економіки: зміст та шляхи подолання - Свірський, Володимир Степанович (Харківський держ. ун-т харч. та торг. – Х. : Видавництво Іванченка І. С., 2018)
Доларизація – це феномен міжнародних валютно-фінансових відносин, при якому грошові кошти інших держав заміщають функції національної валюти.
Keywords: Доларизація