Мотивація активізації транскордонного співробітництва регіонів - Герасимчук, Зоряна; Шилік, Леся; Herasymchuk, Zoryana; Shylik, Lesya (ТНЕУ, 2008)
Поглиблено дослідження проблеми активізації транскордонного співробітництва регіонів через застосування теорії мотивації для посилення взаємодії між прикордонними регіонами суміжних держав. Запропоновано мотиваційні інструменти, використання яких забезпечуватиме сприятливі умови, необхідне фінансування для активізації транскордонного співробітництва, а також розвиток транскордонного регіону як сталої системи.
Motivation of the Regional Cross-Border Co-Operation Activization