Податкове консультування громадян в контексті підвищення рівня фінансової грамотності населення - Грішаков, Денис Сергійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Податкове консультування громадян в контексті підвищення рівня фінансової грамотності населення.
Tax counseling for citizens in the context of raising the level of financial literacy
Keywords: податкове консультування; фінансова грамотність