Регіональна складова розвитку міжнародних транспортних коридорів в Україні - Лифар, Владислава (ТНЕУ, 2010)
Розглянуто усі МТК, що проходять територією України, проаналізовано стан та перспективи розвитку Критських МТК в Україні, а також виявлено проблеми, пов’язані з використанням транзитних можливостей країни. All international transport corridors passing through the territory of Ukraine are looked, state and perspectives of Cretan international transport corridors development in Ukraine are analyzed and also the problems of use the transit potentialities of State are exposed.