Використання інноваційних комунікаційних моделей в процесі надання стоматологічних послуг - Пельвецький, Віталій Петрович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Використання інноваційних комунікаційних моделей в процесі надання стоматологічних послуг.
Keywords: комунікаційні моделі; надання стоматологічних послуг