Досудова санація підприємств - Даниленко, Теодозія Петрівна; Danylenko, Teodoziya (ТАНГ, 2004)
Розглянуто суть досудової санації підприємства, її відмінні ознаки від санації в межах судових процедур, критерії успішного проведення досудової санації, а також проблеми формування джерел для її здійснення. The essence of before-law sanation of the firm, criterions of it’s successful leading and problems of creation of sources for it’s accomplishment are considered in article.
Pre-juridical sanation of enterprises