Інвестиційний потенціал зернопродуктового підкомплексу: формування та напрями використання - Погріщук, Борис Васильович (Інвестиції: практика та досвід, 2009)
В роботі визначено основні засади формування інвестиційного потенціалу у зернопродуктовому підкомплексі України, охарактеризовано сучасний стан інвестиційного забезпечання підприємств, визначено напрямки залучення та використання інвестиційних ресурсів.
Investment potential of grain industrial sub - complex : formation and directions of expoiting
Keywords: інвестиційний потенціал; зернопродуктовий підкомплекс; інвестиційні ресурси