Перспективи реформування державного пенсійного страхування - Кириленко, Ольга Павлівна; Козак, Галя Іванівна (My University, 2011)
Розглянуто стан державного пенсійного страхування в Україні, узагальнено основні проблеми, пов'язані з його функціонуванням і вдосконаленням. Окреслено перспективи розвитку та напрями реформування державного пенсійного страхування в умовах трансформаційних процесів.
Keywords: пенсійна система; пенсійне страхування; пенсійна реформа; пенсійний внесок; пенсійний вік; солідарна система