Пріоритети фінансового забезпечення відтворення основного капіталу в умовах глобалізації - Спасів, Наталія Ярославівна; Хопчан, Марія Іванівна; Хопчан, Володимир Михайлович (Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка", 2009)
У статті проведено аналіз процесу фінансового забезпечення відтворення основного капіталу в Україні, висвітлено джерела фінансування та запропоновано напрями їх оптимізації при умові дефіциту фінансових ресурсів.
Priorities of the financial providing of recreation of the fixed assets are in the conditions of globalization
Keywords: основний капітал; фінансове забезпечення; відтворення основного капіталу; джерела фінансового забезпечення відтворення основного капіталу