Етика взаємовідносин лікаря та пацієнта в закладі охорони здоров’я - Панасюк, Микола Миколайович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Етика взаємовідносин лікаря та пацієнта в закладі охорони здоров’я.
Keywords: етика; взаємовідносини; пацієнт; лікар