Сутність соціальної безпеки: фінансові та організаційно-правові аспекти - Горин, Володимир Петрович (My University, 2007)
Розглянуто сутність поняття “соціальна безпека”. У результаті теоретичного узагальнення існуючих концептуальних підходів до трактування соціальної безпеки сформульовано авторський підхід щодо її визначення.
Keywords: соціальна безпека; соціальні інтереси; соціальні загрози