Метод інтеграції штучного інтелекту до Telegram-боту - Дюг, Дмитро Анатолійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні та розробці методів інтеграції штучного інтелекту з Telegram-ботом, що включає аналіз потенціалу штучного інтелекту для покращення функціональності бота, розробку і впровадження відповідних алгоритмів , а також оцінку ефективності взаємодії з користувачами.
Method of Integrating Artificial Intelligence into a Telegram Bot
Keywords: інтеграція; штучний інтелект; Telegram-бот; chatgpt; integration; artificial intelligence; Telegram bot