Аналіз використання власного та позикового капіталу підприємства - Самойлова, Тетяна Аркадіївна (Збірник наукових праць. Вінницький національний аграрний університет, 2012)
У статті розглянуті основні етапи аналізу використання капіталу підприємства. Запропоновано організаційно-інформаційну модель аналізу ефективності використання капіталу з метою підвищення оперативності та чіткості проведення аналізу капіталу та забезпечення фінансової стабільності підприємства.
Analysis use of own and borrowed capital of the enterprise
Keywords: аналізукапіталу; власний капітал; позиковий капітал