Системи технологій - (:unkn) unknown (Тернопіль, 2013)
Мета даного курсу - формування у студентів технологічного мислення, усвідомлення залежності направлення татемпів економічного росту від тенденцій та якості технологічного комплексу країни, надання теоретичних знань з основ техніки, побудови виробничих і технологічних процесів та їх класифікації, техніко-економічних показників, раціональної організації виробничих процесів для можливості використання отриманих знань при техніко-економічному обгрунтуванню ефективності техніки та технологій в процесі обліку, контролю й аналізу господарської діяльності, фінансування та кредитування.
Keywords: технологія; технологічні процеси; металургія; метали, сплави; технології обробки; вироби; нанотехнологія; біотехнології; висо́кі техноло́гії; системи космічних технологій; генна інженерія