Метод збереження конфіденційності в Інтернеті речей - Гончаров, Юрій Вікторович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розроблення методу збереження конфіденційності в Інтернеті речей. Методи досліджень: засоби та методи інформаційної безпеки в IoT, математичне моделювання потоків даних і політик доступу, проєктування програмно-апаратних систем. The aim of this thesis is to develop a method for preserving confidentiality in the Internet of Things. Research methods: tools and methods of information security in IoT, mathematical modelling of data flows and access policies, design of hardware-software systems.
Method for ensuring privacy in the Internet of Things
Keywords: Інтернет речей; конфіденційність даних; шифрування; атрибутивне керування доступом; безпека IoT; потоки даних; експериментальний стенд; ESP32; Raspberry Pi; MQTT; Internet of Things; data confidentiality; encryption; attribute-based access control; IoT security; data flows; experimental testbed