Мотиваційний механізм розвитку професійної кар’єри персоналу організації - Юрчик, Олександр Миколайович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Мотиваційний механізм розвитку професійної кар’єри персоналу організації.