Проблемні питання ведення фінансового обліку та податкових розрахунків у спільній діяльності без створення юридичної особи - Шестерняк, Марія Михайлівна (Одеса:МГУ, 2017)
Розглянуто проблемні питання ведення фінансового обліку та податкових розрахунків у спільній діяльності без створення юридичної особи
Шестерняк М. М. Проблемні питання ведення фінансового обліку та податкових розрахунків у спільній діяльності без створення юридичної особи/ М. М. Шестерняк // Сучасна глобальна регіоналістика і суб’єкти економіки: напрями впливу: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., (м.Одеса, 16 травня 2017) / за ред. Коваленко М.П., Деркач Т.В., Кобилянської А.В. – Одеса: МГУ, 2017. - С. 141-145
Keywords: фінансовий облік; податкові розрахунки; спільна діяльність без створення юридичної особи