Механізм в використання лідерства в управління кадровим потенціалом закладу охорони здоров’я - Кулікова, Людмила Вікторівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Механізм в використання лідерства в управління кадровим потенціалом закладу охорони здоров’я.