Соціально-психологічні та правові засади гендерної політики - Надвинична, Тетяна Лонгінівна (My University, 2006)
1 -2 грудня 2005 року у Тернопільському державному економічному університеті, згідно з планом проведення науково-технічних форумів, відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція ‘‘Соціально-психологічні та правові засадиґендерної політики”, що зібрала науковців з різних регіонів України. Співорганізаторами заходу виступили Інститут експериментальних систем освіти та юридичний факультет.
Keywords: правові засади; гендерна політика